• אפשרות יצירת תמונות בGPT נחסמה?

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    238 צפיות
    צדיק תמיםצ
    https://forum.netfree.link/topic/13040/תמונות-לא-נפתחות-מספיק-מהר/8
  • סקר - ניתוקים בזום

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    478 צפיות
    Y
    @3-פינות אמר בסקר - ניתוקים בזום: אני לא מבין מה אתם עושים כזה סיפור מלהחליף ספק? אם יש לכם בעיה שנראית מהספק? אז תחליפו ספק! אתם לא תידעו האם יש בעיה אצל השני עד שלא תנסו. זה לוקח בדרך כלל לא יותר מ30 דקות מהרגע שהתקשרתם לספק החדש עד שהכל מסודר. בעבר כך הייתי עושה, מאז שעברתי לסיבים זה סיפור הרבה יותר מורכב. אם אתה עם מתאם רשת זה מצריך התקנה מחדש כולל עלות, ואם שכרת ראוטר אתה צריך להחזיר אותו ולהשיג חדש.
  • VPN על שרת - מישהו יודע?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    92 צפיות
    מדמ
    @משרדי אולי באמת כדאי לכתוב בויקי שחיבור VPN ידני, אניוואר, ו-ויפרי 2, כן עובדים בשרת?
  • שיקוף סמארטפון למחשב

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    150 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @nthr אם אתה רוצה לשקף מכשיר שנמצא בתוך הרשת הביתית (מחובר לאותו ראוטר של המחשב) חבל להשתמש באנידסק. זה יהיה יותר איטי, פחות נוח וגם הם לא מאפשרים שימוש קבוע בחינם
  • כאן תעלו אפליקציות לאנדרואיד עם תעודות אבטחה מוטמעות

4
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    155 צפיות
    אא
    @דורש-ציון הכי מומלץ= כמובן למי שיכול ואגב יש גם מכשירי אנדרואיד שאין בהם אפשרות לוייפרי
  • חיבור שני מחשבים לקו אחד של נט פרי בסינון שונה

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    294 צפיות
    ה
    @מד אבל הוא עדיין לא יצליח לעבוד על איזה מהם שהוא רוצה (באותו מחשב) ... אם הוא רוצה פשוט שיהיה לו הגדרות שונות באותו מחשב אפשר לעשות את זה ע"י וייפרי 3 גם בלי תשלום נפרד וכו' (ע"י פרופילים שונים וכו') - ואם הוא רוצה דווקא 2 קהילות במחשבים שונים אפשר דרך מה שאמרת. אבל אם הוא רוצה 2 קהילות באותו מחשב לפעמים בזו ופעמים בזו אי אפשר. הדרך הכי קלה אז היא פשוט שיהיה 2 סטיקים ולחבר כל אחד לקהילה/הגדרות שונות ואז הוא יכול לבחור לאיזה להתחבר. אבל אכן זה תשלום כפול...
  • הורדת PDF קנווה

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    64 צפיות
    אין תגובות
  • אני לא רובוט- שמופיע בכל חיפוש גוגל

208
    6 הצבעות
    208 פוסטים
    16k צפיות
    צדיק תמיםצ
    @3-פינות אמר באני לא רובוט- שמופיע בכל חיפוש גוגל: (בגדול זה בעיה שנובעת מהכמות משתמשים שהספק החליט לשתף על אותו IP, וכבר דובר על זה בעבר שנטפרי צריכים להתחיל לומר את זה ללקוחות בצורה ברורה, כמובן במידה וזה בעיה שחוזרת באותו ספק, "זה ספק שיש איתו בעיות כאלו ואם זה מפריע לכם אז תעזבו אותו" במקום שכל בעיה כזו אנשים מפילים על האחריות של נטפרי ובטוחים שכל הספקים אותו דבר) נטפרי אוכפים כל מיני דרישות טכניות על הספקים לדעתי מתבקש שהם גם יאכפו סטנדרט של כמות מקסימלית של משתמשים על אותו IP חיצוני
  • למה אי אפשר להוריד מוזיקה מהאתר הזה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    104 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @האידאולוגי יורד קובץ zip אתה יכול לחלץ אותו ולהעתיק לאן שתרצה
  • הסבר על התקנת וויפרי wifree

wifree לאנדרואי
    7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    299 צפיות
    beri.zipB
    @גולדמניסט אמר בהסבר על התקנת וויפרי wifree: האם אפשר להתקין תעודת אבטחה אחרי וויפרי? אפשר להתקין תעודות אבטחה אבל אין בזה צורך כי האפליקציה מתקינה אוטומטית את התעודות
  • ענן (גיבוי אוטומטי) בנטפרי 2025

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    298 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @יהואש ניסית לחכות קצת זמן אחרי השינוי? לא מכיר את הבעיה שאתה מתאר
  • צריך משהוא פה שמכיר את המדניות של נטפרי לשאלה בגיימל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    260 צפיות
    מ
    @יהונתן-שמעון אמר בצריך משהוא פה שמכיר את המדניות של נטפרי לשאלה בגיימל: עזרה מישהוא? המייל של הבוס בפרופיל.
  • במחשב אחד התמונות פתוחות ובשני עדיין בבדיקה (ימים!!!!)

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    168 צפיות
    ע
    @עקיבא-א זה עובד חלקי, ע''י לחיצת כ12 ורענן כנ''ל התמונות מופיעות אבל כל פעם שאני פותח את האתר אותן תמונות מופיעות מפוקסלות וצריך לעשות את זה שוב
  • לאחרונה לא ניתן לראות סרטונים ביוטיוב

6
    2
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    305 צפיות
    מיכאלושמ
    @יעקב-ק [image: 1743100875492-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2025-03-27-203740.png]
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    260 צפיות
    מ
    @מד אמר בהאם יש תוסף שמראה כמו אייקון של וי ואיקס אם האתר פתוח או סגור בנטפרי: @מודה-אני מה התוסף הזה מוסיף למה שכבר יש? רק ה-V לאתרים פתוחים? או עוד משהו? זה מוסיף בכל קישור שיש בדפדפן, לא רק בחיפוש גוגל.
  • בדיקת תמונות שוב ושוב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    140 צפיות
    מדמ
    @צדיק-תמים צודק, טעות גדול טעיתי ... עכ"ז לפעמים שינוי התמונה פותר את הבעי'. (אפשר להעלות אותו תמונה עוד הפעם)
  • gemini

8
    1
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    465 צפיות
    A
    @ברצינות אמר בgemini: @ayys613 אמר בgemini: @מודה-אני אמר בgemini: @ayys613 אמר בgemini: @יעקב-ק איך משתפים שיחה ? [image: 1742379039444-261be538-733d-4c15-98e4-a457aa99c68d-image.png] שיתפתי אבל זה לא העלה לי את התמונה בכלל רק את הטקסט של מה שביקשתי ממנו צריך לשתף את ההודעה הראשונה בשיחה שיתוף הודעות מאמצע השרשור אינן משתפות את כל השרשור זה מה שעשיתי אבל עדיין הוא לא משתף שום תמונה רק את הטקסט
  • למה נטפרי לא פותח את פרוג???

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    288 צפיות
    ב
    @ברצינות מוזר אצלי הוא פותח אותו
  • אנטי-וירוס

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    73 צפיות
    A
    @jacques אנטי וירוס זה תוכנה שמתקינים על המחשב לא קשור לרשת. ולמשתמש רגיל אין צורך לקנות אנטי וירוס. האנטי וירוס של WINDOWS11 מספיק.
  • בינה מלאכותית

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    634 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @שמסיאנט פתוח, עם סינון רובוטי יותר מחמיר מאשר באתרים רגילים שים לב שזה חסום כברירת מחדל, אבל אפשר לפתוח בהגדרות הסינון https://netfree.link/app/#/user/filter-settings